Gauge O Guild Virtual Show Live Timetable

- All live sessions for our virtual show are via Zoom, YouTube, Skype or Facebook.
- To join by Zoom you don't need to install any software just click "download and run Zoom". At this point a link to "join from your browser" usually appears.
- Joining a Zoom meeting without installing the client gives limited features see this Zoom support page for more information.

All live sessions will be recorded and made available for 14 days after the event.

10:00	Monksbury Overview Jon Hewlett and the Weatherbury Magna Group give an introduction and overview of Monksbury before running commences. (<i>Estimated duration: 10 minutes</i>)
10:00	Technical Committee Session Hosted by Tommy Day covering loco construction as well as general model construction with Robin Taylor, track making with Tony Geary and Workshop Practice with David L O Smith. (<i>Estimated duration: 60 minutes</i>)
10:00	Gladiator Model Kits Q & A Dave Hill from Gladiator Model Kits is available all day until 4pm to answer any questions about the Gladiator range or plans for the future.
10:10	Monksbury pre-grouping era Jon Hewlett and the Weatherbury Magna Group run a first operating session of Monksbury in pre grouping era mode. The stream is also available on the Cornwall O gauge website if you prefer not to use Facebook. (<i>Estimated duration: 60 minutes</i>)
10:30	Kit building demo Nigel Paine commences an all-day kit building demonstration of a Continental railcar. (<i>Estimated duration: 2 hours – continued after lunch</i>)
11:00	Minerva Product Announcement Major product announcement from Minerva Models. The link will take you to the announcement on their website.
11:00	Coach building demo Anthony Garton of Poppy's Woodtech commences an all-day coach building demonstration. (<i>Estimated duration: 2 hours – continued after lunch</i>)
11:00	Finney7 Q & A Richard Lambert and Steph Dale will be available to discuss anything Finney7 related and interact with customers past, present and future. (<i>Estimated duration: 60 minutes</i>)
11:10	Monksbury Q & A An interactive session with the Monksbury team - ask your questions about Monksbury live via Zoom. (<i>Estimated duration: 20 minutes</i>)

11:30	Monksbury post-grouping era Jon Hewlett and the Weatherbury Magna Group run a second operating session of Monksbury in post-grouping era mode. The stream is also available on the Cornwall O gauge website if you prefer not to use Facebook. (<i>Estimated duration: 60 minutes</i>)
11.30	West Kirby Town Q & A An interactive session with Rod Morgan of West Kirby Town. Discuss how Rod is building and runs his layout. (<i>Estimated duration: 30 minutes</i>)
12:00	PR Model Railway Products Q & A Meet Peter Besant in his railway shed - it is his office, packing room and layout room. Ask any questions you wish about PR Model Railway Products, or O gauge kit building. (<i>Estimated duration: 30 minutes</i>)
12:00	Love Lane Q & A Meet the Love Lane team to discuss any aspect of the layout including its building and operation. (<i>Estimated duration: 60 minutes</i>)
12:30	West Kirby Town Q & A An interactive session with Rod Morgan of West Kirby Town. Discuss how Rod is building and runs his layout. (<i>Estimated duration: 30 minutes</i>)
12:30	Trainsporters Q & A Carl Wegner of Trainsporters answers your Q & As - find out more about these versatile storage and transportation systems. (<i>Estimated duration: 30 minutes</i>)
12:30	Monksbury Q & A An interactive session with the Monksbury team - ask your questions about Monksbury live via Zoom. (<i>Estimated duration: 20 minutes</i>)
13:00	Ellis Clark Announcement Major product announcement from Ellis Clark and your Q & As. (Estimated duration: 30 minutes)
13:00	Kit building demo continues Nigel Paine continues his all-day Continental railcar building demonstration. (<i>Estimated duration: 3 hours</i>)
13:20	Monksbury post-grouping era Jon Hewlett and the Weatherbury Magna Group run a third operating session of Monksbury in post grouping era mode. The stream is also available on the Cornwall O gauge website if you prefer not to use Facebook. (<i>Estimated duration: 60 minutes</i>)
14:00	West Kirby Town Q & A An interactive session with Rod Morgan of West Kirby Town. Discuss how Rod is building and runs his layout. (<i>Estimated duration: 30 minutes</i>)

14:00	Technical Committee Session Hosted by Tommy Day, covering 3D printing and 2D CAD with James Aitken, DCC with Steve Hoather and track building with Phil Reid. (<i>Estimated duration: 60 minutes</i>)
14:00	Coach building demo continues Anthony Garton of Poppy's Woodtech continues his all-day coach building demonstration. (<i>Estimated duration: 2 hours</i>)
14:00	Finney7 Q & A Richard Lambert and Steph Dale will be available to discuss anything Finney7 related and interact with customers past, present and future. (<i>Estimated duration: 30 minutes</i>)
14:20	Monksbury Q & A An interactive session with the Monksbury team - ask your questions about Monksbury live via Zoom. (<i>Estimated duration: 20 minutes</i>)
14:40	Monksbury pre-grouping era Jon Hewlett and the Weatherbury Magna Group run a fourth operating session of Monksbury in pre grouping era mode. The stream is also available on the Cornwall O gauge website if you prefer not to use Facebook. (<i>Estimated duration: 60 minutes</i>)
15:00	West Kirby Town Q & A An interactive session with Rod Morgan of West Kirby Town. Discuss how Rod is building and runs his layout. (Estimated duration: 30 minutes)
15:00	PR Model Railway Products Q & A Meet Peter Besant in his railway shed - it is his office, packing room and layout room. Ask any questions you wish about PR Model Railway Products, or O gauge kit building. (<i>Estimated duration: 30 minutes</i>)
15:30	Trainsporters Q & A Carl Wegner of Trainsporters answers your Q & As - find out more about these versatile storage and transportation systems. (<i>Estimated duration: 30 minutes</i>)
15:40	Monksbury Q & A An interactive session with the Monksbury team - ask your questions about Monksbury live via Zoom. (<i>Estimated duration: 20 minutes</i>)
16:00	Competition Winners announced Nick Dunhill announces the winners of the modelling competition live via Zoom. (<i>Estimated duration: 15 minutes</i>)
16:15	Virtual Show Feedback to Jackie Jackie Kneeshaw, Chairman of Events for the Gauge O Guild will be available for any comments, questions or feedback you may have about our Virtual Show. (<i>Estimated duration: 45 minutes</i>)